Installatietechniek is een breed begrip binnen Reusken. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in:
- Gas
- Water
- Sanitair
- Riolering
- CV aanleg
- Dakwerken
- CV onderhoud

En sinds kort ook Elektrotechniek.

Installatiebedrijf Reusken b.v. uit Vaassen is een erkend installateur en verzorgt het complete installatiewerk. Wij zijn onder andere aangesloten bij Uneto-VNI en Instalcenter. Zo weet u zeker dat u een vakman in huis haalt met verstand van zaken en uw installatie altijd volgens de laatste normen word geïnstalleerd en gemonteerd.
Naast het hoogwaardig vakmanschap, alle installatie werkzaamheden worden uitgevoerd door gediplomeerd personeel die in het bezit zijn van zowel monteur-,eerste monteur- en technicus diploma's, werken wij uitsluitend met de beste materialen en krijgt u naast de fabrieksgarantie op onze producten ook nog eens twee jaar kwaliteitsgarantie op het installatiewerk.

Wilt u het installatiewerk laten doen, samen doen of toch liever zelf doen. Wij laten u vrij in deze keuze en komen in alle gevallen met het beste advies en de beste materialen. In het uitgebreide magazijn hebben wij de meeste materialen op voorraad en anders bestellen wij het graag voor u. Bij Installatiebedrijf Reusken b.v. is alles mogelijk.

Wilt u meer weten of onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen, neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor storingen beschikt Installatiebedrijf Reusken b.v. over een 24-uurs service. Wilt u de storing voor zijn, sluit dan een onderhoudscontract af, zodat u zeker weet dat uw ketel het onderhoud krijgt dat nodig is.